lauantaina, syyskuuta 18

Ruikutusta

Äääääh... kylläpä masentaa, väsyttää, ahdistaa, stressaa, kiukuttaa, vituttaa, ärsyttää, myrkyttää, potuttaa, harmittaa.... Eilen 12 tuntia tien päällä, tänään jo reilut 3 tuntia töitä takana ja lukematon määrä vielä edessä. Ja ilman erilliskorvausta tietysti. Toki saan nämä ylityöt pitää normaalivapaina, mutta mun mielestä yksi ylitunti on vähintään kahden vapaatunnin arvoinen. Tämä ei ole kivaa, eikä se tunnu oikeudenmukaiselta. Mutta minkäs teet?! Hommat täytyy saada tehtyä kun on asiakkaalle niin jonkun toimesta luvattu. Hiukan tietysti harmittaa, että lupaaja on eri kuin tekijä :/. Joooooh... Oikeasti mun työtilanne on aika katastrofaalinen käsittäen ~20 avointa projektia, joista 12-14 vaatii tällä hetkellä jonkinlaisia toimenpiteitä. Olen ilmaissut tuskani päättäville elimille, mutta ainakaan toistaiseksi avunhuutooni ei ole vastattu. Kuultu on varmasti, koska olen kailottanut tilannettani kovaa ja korkealta. Kellään ei liene epäselvyyttä mun ahdingosta, ja tulinpa kohtaloani nyt myös tänne säälipisteiden toivossa ruikuttamaan. Josko niitä edes jostain heruisi... Eiliseen työmatkaani liittyen tein muuten oudon havainnon. Viimeiset kolme työmatkaa ovat suuntautuneet kohteisiin, joissa mulle on tarjottu lounas kulloinkin kyseessä olevan yrityksen työpaikkaruokalassa (eri puolilla Suomea). Joka kerta lounaaksi on ollut leivitettyä porsaanleikettä, perunaa ja kastiketta. Eikö suomalainen työtekevä kansa saa muuta ruokaa kuin vetelään ja limaiseen massaan piilotettua sikaa?! Noh, hyvinhän tuo kuuden tunnin neste- ja ravintopaaston jälkeen upposi, vaikka joka kerta kun näen tarjolla olevan jauhorasvaseokseen upotettua lihaa nousee ns. pala kurkkuun. Ei tosin itkumielessä ;) Homma jatkuu. Happihyppely ja salikeikka ovat harkinnassa.

2 Viestiä:

Klo 9/18/2004 05:46:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoisia ajatuksia sulle Herms! Ymmärrän ihan millaisessa p*skatilanteessa olet juuri nyt, sillä toi kuulostaa avomieheni työjutuilta (työt kasaantuvat ja projekteja riittää vaikka kuinka tekisi töitä 23h/vuorokaudessa)

Mutta hei, olehan iloinen siitä että saat kuitenkin pitää noi ylityötunnit vapaana! Meikäläinen ei tunne sellaisia rutiineja- itse teen "ylitöitä" joka päivä eikä niistä saa minkäänlaista kiitosta. (~eli omaa tyhmyyttäni teen ahkerasti tötä, kun 50% vähemmällä työmäärällä saisi kuitenkin saman palkan...)

Ehei! nyt en valita enää vaan lähden tästä vielä tekemään iltareenejä. Toivottavasti sullakin olisi edes hieman ylimääräistä aikaa treenin ja rentoutumiseen!

*bimbo*

 
Klo 9/19/2004 09:30:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos aurinkoisista ajatuksista, Bimbo! Arvasinhan mä, että ainakin yksi myötätuntoviesti heltiää, kun oikein kovasti marisen ;)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle