tiistaina, toukokuuta 17

Voihan kissan viiksikarvat!

Kissat on ihania. Varsinkin silloin, kun ne oksentavat keskellä yötä. Sängyssä. Ymmärsi sentään yrjötä yli laidan kuin pahempaakin krapulaa poteva herrasmies. Kiitos Kinnuselle siitä. Vai oliko se sittenkin Risto...? Enpä jaksa enää muistaa, mutta kissa oli kumminkin. Klikkaamalla kuvaa suuremmaksi ja selkeämmäksi! Kuvassa muuten Santeri Kinnunen jo legendaariseksi muodostuneessa Pisa -istunnassa.

2 Viestiä:

Klo 5/18/2005 04:28:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja minä kun olen juuri melkein ottamassa kissan... Hmmmmh! ;)

--
Hannamanna

 
Klo 5/18/2005 04:48:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Joo, tää on tätä kissanomistajan arkipäivää.. Kaikkeen kannattaa varautua :)

Toisaalla olemmekin saanet lukea tarinaa, joka päättyi kissasta luopumiseen ja musta se oli todella surullista :(. Kaikkea sattuu ja monta asiaa tuhoutuu matkan varrella. Se täytyy vaan hyväksyä. On raavittuja paikkoja, kissanhiekkaa, leijailevia ja vaatteisiin juuttuneita karvoja, pyllyjen pyyhkimistä, kaatuneita maljakoita, vesivahinkoja, yövalvomista, syötyjä kaulaliinoja ja villapaidoissa vatsassa 20 cm tuuletusreikää ja paljon, PALJON muuta.

Kissat on oikeasti ihania, vaikka ne tekee kaikkia yllä mainittuja juttuja. Jos olet valmis kaaokseen, niin hommaa ihmeessä se kissa! Siinä on yksi maailman kiehtovimmista, kauniimmista ja kesyttämättömimmistä kotieläimistä, joka palkitsee aivan varmasti. Kissan rakkaus on sitä parasta rakkautta! :)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle