sunnuntaina, marraskuuta 14

Vkon 46 pikaraportti

Keskimääräinen ravintoainekoostumus:

  • energiaa 1658 kcal
  • proteiinia 134 g (~33%)
  • hiilihydraattia 152 g (~37%)
  • rasvaa 56 g (~30%)

Liikuntakaloreita kertyi ~1364 kcal ja viikon keskipaino oli 55,4 kg eli 300 grammaa edellisviikkoa vähemmän (ks. keskipainokaavio). Päiväkohtaiset painot ovat vaihdelleet välillä 55,0 - 55,8 kg.

Jooooh... ei mikään unelmaviikkoa, mutta palauttavan näkökulmasta kaiketi ihan ok. Alkuviikko sujui hyvin, mutta sekä perjantai-illan, että eilisen herkuttelut nyt sitten nostivat keskiarvoja noinkin paljon. Ilman niitä kalorit olisivat pysyneet 1450 kcalrin tuntumassa päivää kohden. No mutta... näin kävi eikä sille asialle enää voi mitään. Perjantain herkut olivat ihan ok, mutta eilinen kyllä harmittaa (pizzaa ja puoli pakettia Carte d`or jätskiä *nolo*) . Tämän viikon tuloksessa eivät nämä retkahdukset vielä näy, mutta ensi viikolle on turha odottaa keskipainon laskevan grammaakaan. Pahimmassa tapauksessa luvassa on jopa hienoista nousua. Voi itku... ja itseään tässä vaan on syyttäminen, vaikka kuinka mieli tekisi erinnäisten asioiden syyksi oma selkärangattomuus pistää (mm. noi hemmetin hormonit... aaaarrghhh!!!).

Ainiin, sainpa myös sen päätöksen aikaiseksi :). Eli en lähde skitsoilemaan minkään UD2:n mukaan vaan jatkan ainakin toistaiseksi tällä tutulla ja turvallisella tiellä, joka on vieläpä oikein mukavakin. Tykkään ihan järjettömästi nykyisestä saliohjelmasta ja sen jatkaminen mahdollistaa myös juoksuohjelmani jatkamisen. Tapaninpäivänähän pitäisi pystyä juoksemaan puolimaraton, heh. Toistaiseksi asia tuntuu täysin mahdottomalta enkä siitä mitään paineita ota. Pääasia, että puntti hoituu ja juoksennellaan sitten se mitä kyetään ja talvi-ilmat myöden antavat. Mä olen edelleen kovin tohkeissani siitä, että pystyn edes kympin juoksemaan :). Puolitoista vuotta sitten en ollut eläessäni juossut 60 metriä pidempää matkaa, joten josko puolentoista vuoden päästä menis se puolikas ja neljän ja puolen jälkeen jo kokonainen ;). Siinä ois sitten 37. synttäripäiväksi ohjelmaa... ;D