sunnuntaina, marraskuuta 21

Outoja juttuja

Yhä olen hyvissä voimissa, vaikka energiasaldo pyörii parisen sataa miinuksella, heh (liikuntaa 1300 kcal, sapuskaa 1100 kcal). Kyllähän tässä väsy alkaa jo vähitellen silmäluomia painaa, mutta sunnuntaifiilikseksi olo on jopa oudon energinen. Mistä lie johtunee? Oiskohan eilisellä tankkauksella oma osansa asian suhteen... ;). Juuh, viime yönä yhden aikaan paistelin vielä kanelipullia :D Kaikenlaista mielenkiintoista olen tässä viikonlopun aikana saanut kuulla. Ensimmäistä kertaa lähes 15 vuotisen kehourani aikana sain tietää megapersuukseni olevan ainakin jollain asteella salihemmojen keskustelun aihe, heh! Itse olen tähän asti ollut kyseisestä roolista autuaan tietämätön. Hmmmm... ja edelleen on vähän vaikea kuvitella kenenkään kiinnittävän huomiota iänkaikkisen vanhojen ja kauhtuneiden salipöksyjen verhoamaan takalistooni. Noh, ehkä sitä ei vaan voi olla huomaamatta! ;D Ihan onnellisena kyllä juoksentelen lenkkejä tiukoissa trikoissa, mutta salille en voi edes kuvitella sellaisissa meneväni. Edellisestä päätellen ihan hyvä niin ja parasta jättää sellaiset asut tulevaisuudessakin muiden käyttöön. Tänään salilla kuulin myös toisen jutun, joka sai alaleukani loksahtamaan lähes pois paikoiltaan. Eräs jo pitkään kanssani samalla salilla käynyt ja vuosien mittaan tutuksi tullut naishenkilö kyseli mun painosta. Hänen mielestään näky on kuulemma jo hälyyttävä, johon minä tokaisin, jotta oonko mä oikeesti lihonu NIIN paljon, että muut alkavat olla huolestuneita mun painosta. Painosta oltiin huolestuneita kuitenkin täysin päinvastaisista syistä. Onneksi ;). Rasvaprosentiksini arvuuteltiin jotain viiden luokkaa (Hehhehehhh!!!! *hysteeristä naurua*) ja huolestuneena kyseltiin kuukautisteni perään, jotta vieläkö kierto toimii säännöllisesti. Nou hätä, kuukautiset tulevat edelleen ajallaan ja ihan yhtä runsaina kuin ennenkin. Kaikkea omituista sitä ihmiset pohtivatkin... Omaan silmään ja vaa`ankin mielestä tilanne ei ole mitenkään optimaalinen; vatsapalat ovat yhä edelleen kadoksissa :( (Ja siellä tulevat pysynemäänkin, koska tämän viikon jälkeen olisi tarkoitus jälleen ryhtyä syömään ;)) Joojoo, niitä uusia kuvia pitäisi saada aikaiseksi ;)

3 Viestiä:

Klo 11/22/2004 09:16:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kun kerran takalistosi on varsinainen puheenaihe salillasi, niin muistathan kuvauttaa sen seuraavaan kuvasarjaasi oikein antaumuksella! ;-) Odottaen: Pete P.

 
Klo 11/22/2004 03:58:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko mainita, että näytin joskus miehelleni sun body-kuvia, kommentti oli heti jotain takapuolen koosta, näköjään pommpaa kovin herkästi miehiseen silmään...;-)

http://photos1.blogger.com/img/184/1243/150/hermis3_171004.jpg

Tosin kommentti Kutri-kuvista oli samaa luokkaa, mutta ehkä eri asteella, kertookohan jotain mun miehestä tai miehistä yleensä, heh.

http://www.kutri.net/lopetus2003/uusikokotakaajvc.jpg

Eri asia sitten miksi miettiä moisia kommentteja, mut olen jotenkin lukevinani näistä blogijutuista, esim. 7.11.04, että se, miltä sun kroppa näyttää miesten silmissä on sulle niin tärkeätä, että voit alkaa tempoilemaan diettejä jne. sitä varten. Tämä antaa jotain perspektiiviä näihin muihinkin blogijuttuihin, joista olen miettinyt sitä pointtia / motivaatiotekijää tähän Hermis-elämäntapaan.

Mikä muuten ajoi sut siirtymään sillon n. 15 v. sitten nykyiseen elämäntapaasi?

Maxi

 
Klo 11/22/2004 07:05:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Vielä kun ehtisi jossain välissä tätä kroppaa niille miehille näytellä, niin kaikki olisi oikein loistavasti!Mutta joo, jos nyt ihan tosissaan ollaan, niin miesten vuoksi en viitsisi näin paljon vaivaa nähdä. Käytännössä en miehiä edes tapaa kuin työssäni (ja salilla, jossa kommunikointi on lähinnä moi -asteella jo siitäkin syystä, että napit on korvissa blokaten tehokkaasti lähes kaikki lähestymisyritykset) ja työkuvioihini ei todellakaan liity minkään tasoinen heilastelu asiakkaiden kanssa, vaikka asiakas- ja yhteistyökumppanikuntani koostuukin noin 90% miehistä. En ole mitenkään huomioinhakuinen enkä liiku julkisesti kehoani paljastavissa vaatteissa. Esim. työkaverini, mies- tai naispuoliset, eivät ole koskaan nähneet käsivarsiani, eivät edes kesällä. En myöskään koskaan käytä töissä alle nilkkapituista hametta ja hyvin harvoin sitäkään, joten melkoisen kummalliselta tuntuisi pistää huimasti duunia kehoon jonkun muun kuin itsensä vuoksi ellei sitä kukaan edes näe. Mä olen äärettömän itsekäs ihminen, enkä ihan helposti tee mitään kenenkään muun kuin itseni vuoksi. Muiden vuoksihan sitä yleensäkin harrastusten pariin ajaudutaan... voi tsiisus sentään *silmien pyöritystä*.

Mulla on tärkeä työtilaisuus, jossa joudun esiintymään yleisölle, joka nyt tässä tapauksessa sattuu koostumaan lähinnä miehistä. Onko ihme, että haluan näyttää hyvältä kun kyseessä on ensiesiintyminen uusille asiakkaille? Mulla on äärettömän harvoin, jos koskaan, mahdollisuus pukeutua paremmin muuten, kuin lähes päivittäiseen housupukuun. Nyt olisi ollut aivan loistava tilaisuus "pyntätä" itseään, mutta yllätys, yllätys - esiinnyn jälleen kerran siinä tuiki turvallisessa ja virallisessa, joskin tyylikkäässä housupuvussa. Ainoat naiselliset asusteet ovat korkokengät (joita niitäkään ei housunlahkeilta näy) ja käsilaukku.

Niin, ja siitä harrastuksen alkutaipaleesta voi lukea sivuiltani, jotka nekin tosin kaipaisivat vuosien osalta hieman päivitystä.

Pete: Eiköhän tämä persuus ole jo saanut aivan tarpeeksi huomiota ihan ilman kuviakin ;). Käytä miehistä mielikuvitusta! ;D

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle