sunnuntaina, marraskuuta 21

Vkon 47 kaiken kattava raportti

Laitanpa tällä kertaa vielä Tuitun vieraskirjakirjoituksen inspiroimana hieman yksityiskohtaisempaa raporttia. Heh, toki tähän numeropaljouteen liittyy muutakin; se on räs mun keino saada elämää järjestykseen. Toinen on tapa mappien ym. papereiden järjestely tai muiden systeemien kehittely ja viilaaminen. Ja ne ikuiset taulukot... ;)

Keskimääräinen ravintoainekoostumus:

  • energiaa 1431 kcal
  • proteiinia 126 g = 2,3 g/pkg (~35,5 E%)
  • hiilihydraattia 112 g = 2,0 g/pkg (~31,5 E%)
  • rasvaa 52 g = 0,9 g/pkg (~33 E%)

Viikon keskipaino oli 55,5 kg eli 100 grammaa edellisviikkoa enemmän (ks. keskipainokaavio). Päiväkohtaiset painot ovat vaihdelleet välillä 55,3 - 55,8 kg.

Liikuntaviikko:

  • su: Raskas rinta ja selkä 507 kcal
  • ma: Saliaerobinen 50 min (35 minstepperi + 15 min kuntopyörä) 401 kcal
  • ti: Aamulenkki 8 km 511 kcal + illalla raskas olkapäät, ojentajat ja hauikset 603 kcal
  • ke: Iltalenkki 5 km 320 kcal
  • to: Kevyt (palauttava) reidet ja pohkeet 458 kcal
  • pe: Pumppi rinta ja selkä 445 kcal
  • la: Herkkuvapaa :)

Liikuntakaloreita kertyi siis 3245 kcal ja aikaa kului kaikkiaan noin 8,5 tuntia eli kaloreita ~382 kcal/liikuntatunti. Salitreenien keskimääräinen keskisyke oli 127 ja keskim. maksimisyke 160. Lenkkien keskimääräinen keskisyke oli 145. Suunnitelluista lenkeistä korvasin yhden saliaerobisella kurjan ilman vuoksi ja lauantain pitkän lenkin skippasin kokonaan, tai katsotaan nyt, josko saisin sen tänään juostua ;)

Elämä noin muuten on ollut vähän hässäköintiä; ei niinkään kiirettä, mutta ihan liikaa ajatuksia joka saralla. Treeneihin en oikein viime viikolla pystynyt keskittymään, joten näinkin hyvä kokonaisuus oli itsellenki yllätys. Ensi viikko lienee työn puolesta lievää panikointia, mutta muuten tuntuu, että haluan taas keskittyä enemmän liikuntaan, itseeni ja kehooni. Toivottavasti viime viikkoa leimanneet motivaatio-ongelmat ovat jälleen väistyneet. Ainakin sain salilla hieman hyvää palautetta kehostani, joten se aina antaa potkua jatkaa :)

Hieman harmittaa etteivät tiukisteluyritykset ole tuottaneet tulosta. Eilen kävinkin ostamassa uuden housupuvun, joten olen nyt unohtanut sen pikkumustassa keikistelyn. Jakun alle hommasin tosin melkoisen niukan topin, joten jos hyvälle tuulelle iltajuhlassa satun, niin ripustanpa jakun narikkaan ja paljastan nämä äipän sanojen mukaan "hirmurumat käsivarret", heh. Joo... äippä ihannoi niitä mallitypyjen siroja käsivarsia, joten mun kädet eivät häneltä kiitosta saa. Tosin kommentoipa hän Katrin viimeisintä HEE -esiintymistä tyyliin "On se Katri vaan hirvittävän laiha, pelkkää luuta... solisluutkin näkyy kun sillä oli niin vähän vaatetta päällä. Paljonkohan se meinaa vielä laihduttaa..?" Heh...

Ainiin, itse tein jo viikolla päätöksen jatkaa elämääni hieman itselleni armollisempaan tyyliin. Käytännössä tämä tässä vaiheessa tarkoittaa kuutta päivää kontrollissa ja taulukoiden, ja lauantait sitten hunnigolla elämäniloista (epäterveellisestä ruuasta ;)) vapaasti nauttien :). Katsotaan kuinka homma toimii näin. Jossain vaiheessa varmasti palaan jälleen totaalisen kontrollin pariin. Toivottavasti kuitenkin vasta ensi keväänä ;)