tiistaina, lokakuuta 5

Mitä mä oikein oon?

Yksi toisto ja 2,5 kiloa penkkiin lisää, niin normaalitreeneissä ollaan! Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu :) Yritin tänään salilla hieman analysoida kehoani, mutta enpä osannutkaan päättää, jotta miltä näytän; olenko sopiva, liian suuri, liian pieni, löysä, tiukka, normaali... Noh, tiukan voi heti kättelyssä pudottaa listalta pois; vatsalihakset eivät näy. Mutta muuten en oikein tiedä mitä mieltä tästä kehosta pitäisi olla. Ehkäpä se selviää tulevien viikkojen aikana. Kuviakin olisi varmasti syytä otattaa... Kehtaiskohan sitä?

4 Viestiä:

Klo 10/06/2004 10:15:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Kehtaako kysyä paljon penkissä menee? Ykkönen/treenipainot ja toistot?
Uteleepi Ansku

 
Klo 10/06/2004 10:34:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh, kehtaahan sitä kysyä, mutta vastausta et kysymykseesi tule valitettavasti saamaan. Sorppa! Mun mielestä ei ole mitään turhempaa kuin lihasten mittaaminen treenipainoilla. Jos lajina olisi painonnosto tai vastaava, niin siinä tapauksessa tämäkin tieto olisi relevanttia. Toistoista voin sen verran kertoa, että alta kuuden otan harvoin ja alta neljän en koskaan. Ja muillekin uteliaille vielä tiedoksi, että kehitys ilmoitetaan ainoastaan sentteinä ;)

 
Klo 10/07/2004 08:07:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Senteistä tulikin mieleeni, löytyykös sun sivuilta jostain mittoja, siis tyliin RY-VY-LY? En ainakaan muista nähneeni, tai sitten oon vaan ollut ihan puusilmä.

 
Klo 10/07/2004 08:41:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Joitakin mittoja löytyy täältä.

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle