perjantaina, lokakuuta 1

Kaikki mulle heti tänne

No ei se olo siitä lenkistä paljoa parantunut, eli yhä väsyttää. Karmeeta, tää tuntuu jo vähän pelottavalta. Heti tulee mieleen, että mikäs nyt on vikana. Toivottavasti jotain todella nopeasti ohitse menevää. Lenkki kulki rennon mukavasti. On ollut jotenkin rennompaa menoa tauon jälkeen, erityisesti lantio on relannut. Ehkäpä ei oo lihat vielä niin tiukoilla, kun en ole raskasta punttia ottanut. Tai sitten johtuu melkoisesti tippuneesta vauhdista. Kivalta tuntuu kuitenkin :) Koska mä rakastan yli kaiken kaikenlaisia suunnitelmia, taulukoita, seurantoja, orjuuttavaa, jopa armeijamaista elämäntapaa, niin päätinpä sitten juoksunkin osalta pistää vähän suunnitelmallisuutta peliin. Ja koska en juoksusta oikeasti mitään ymmärrä, niin otinpa avuksi Asics valmentajan. Sinne vaan omat tiedot, nappia paina ja juoksuohjelma on valmis! Hieno homma! Ohjelman mukaan olisi tarkoitus nyt hölkötellä. Päälaji on edelleen body-puolella, joten jos juoksuhommat alkavat kovasti rassaamaan, niin ne lentävät pihalle oitis. Mulla on kuitenkin juoksut ja puntti toimineet loistavasti yhteen, joten siksi uskaltauduin kokeilemaan myös tällaista vähän tavoitteellisempaa jolkottelua. Nyt kun vielä saisi ton S625X:n tosta hyllyltä ranteeseen. Niin, ja sen uuden myllyn, jotta saan tuikitarpeellisen softan lykättyä jonnekin. Punttipuolella olen jälleen kerran enemmän tai vähemmän hukassa. Taaskaan en tiedä mikä se ykköstavoite on, ja nyt tässä mennään tyyliin yksi päivä yhtä, toinen toista, eikä valmista tule sitten millään. Tämä klassinen vastakkainasettelu massa vs. dieetti on jälleen hyvissä voimissa. Tiedän, että tässä täytyy nyt tehdä pikainen päätös ennen kuin huomaan taas muutaman kuukauden valuneen suteen. Jooooh.... miksei kaikkea voi saada samalla ja hetinyt?! Kaikki mulle heti tänne... kaikki mulle heti tänne... *hoil* EDIT 02.10. klo 10.07: Heh, taisipa illan hoilaukset mennä taas ihan mettään ;). Oisko "heti mulle kaikki tänne" se oikeampi versio...

2 Viestiä:

Klo 10/02/2004 08:49:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Stressi se vaan on, joka sua väsyttää. Tollaset tutkimukset rappaa alitajunnassa, vaikka sitä miten hukuttaisi ne tietoisuudestaan.
Entäs viimeiset viikot sitten - ovat tainneet olla sulla aika tavalla epänormaaleja tai ainakin todella epäsäännöllisiä: sairastelua, treenitaukoa, epätavallista syömistä, työkiirettä.. joka tapauksessa epä-jotain (epätyydyttäviä?).
Nyt ei muuta kuin kirpeään lauantaiaamuun mars! Ulos siitä!


t. Ninja

 
Klo 10/02/2004 09:19:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Huomenta Ninja! Heh, lenkillä olenkin käynyt jo. Aamupuuroa tässä aloittelen paraikaa. Ajatus oli rentoutua nukkumalla pitkään, mutta mitä vielä, kuudelta heräsin ja seitsemään jaksoin sängyssä vetkutella. Ennen kasia olin jo aamupakkasessa.

Joo, onhan noi menneet viikot olleet kaikin puolin epänormaaleja ja nyt tuntuukin, että kaipaisin vaan jonnekin kauas pois autiolle saarelle ihan itsekseni pois paineista, suorittamisesta ja sosiaalisista tilanteista. Pitäis päästä vähän rauhoittumaan... Mutta mutta, ajatukseksi taitaa jäädä. Kovasti oon yrittänyt viime viikolla rauhoittaa elämää, mutta melkoisen heikoin tuloksin :(

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle