sunnuntaina, lokakuuta 24

Fitness Expo, Lahti 23-24.10.04

Marjolle onnittelut Fitness SM -voitosta. Muut kilpailijat olivat fysiikaltaan suorastaan ala-arvoisia Marjoon verrattuna. Kuvia ja tuloksia voi tsekata esim. B&K:n sivuilta.

3 Viestiä:

Klo 10/24/2004 10:45:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juu, mäkin tossa aikaisemmin illalla katselin noita kuvia B&K:n sivuilta ja erityisesti tämä kuva, jonka olet laittanut tähän blogiin herätti kummastusta. Ero on suorastaan valtava. Noralla tuntuu, että ei ole lihaksia ollenkaan, hän on "vain" laiha ja kiinteä, kun Marjolla lihaserottuvuus on selkeä. Hienoa, että Marjo voitti !

Eilen Body SM:ssä tunnelma oli aivan valtava. Kuuma ja hiostava, mutta oli mahtava kokemus nähdä ihan livenä niin kilpailijoita lavalla kuin sitä muutakin porukkaa katsomossa, joita ennen on nähnyt vain lehtien sivuilla. Menen taatusti ensi vuonna uudelleen.

Ekstrana oli Marjo Lehtosen show. Hänhän oli huippukunnossa, ensi viikonloppuna Miss Olympia -kisat.

Muuten B&K:n nimi muuttuu ensi vuonna "Body":ksi.

Sullehan tulee B&K ja siinä viimesimmissä oli K-P:stä se pilakuva, en voinut estää sen kuvan tulemista mieleeni joka kerran, kun K-P:n näin. ;)

T. Amanda

 
Klo 10/24/2004 11:04:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Marja-Leena "Maija" Lehtosen vuoksi olisi ko. tapahtumaan mahdollisesti jopa kannattanut raahautua. Ja olihan miesten body-SM:tkin kuvista päätelleen tiukkaa kamaa :)

Jees, KP on hyvä tyyppi... ja sitten taas ei. Mutta niin kai me kaikki ollaan ;)

 
Klo 10/24/2004 11:07:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Laitoinko, että KP on HYVÄ tyyppi? Oops, I did it again... Piti tietysti laittaa, jotta HAUSKA tyyppi ;D

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle