sunnuntaina, lokakuuta 17

Tänään, tässä ja nyt!

Koitan vielä tänään tässä illan aikana saada aikaiseksi muutamia kuvia, jotka varmasti parhaiten kertovat miltä näyttää Hermis tänään, tässä ja nyt 56,8 kilon painossa. Pidän vatsanahan piilossa, jotta heikkohermoisemmatkin uskaltavat kuvat katsastaa ;). Tai ehkä on sittenkin kyse vain omasta mielenrauhasta, heh... EDIT klo 22.40: Tässäpä näitä... Sori heikko kuvalaatu (huonot vehkeet) ja karmeat valot. Toivottavasti nämä valottavat nykytilannetta (kohtalaisen karmeaa sellaista... eikä vastaväitteitä; ette nähneet vatsanahkaa ja pyllyselluja!!!) Koitan saada jossain vaiheessa ihan "virallisetkin" kuvat sivuille.. pumpissa ja silleen. Nämä ihan vaan pika pikaa siviilissä, salilta varmasti hiukan parempaa jälkeä.

4 Viestiä:

Klo 10/17/2004 11:12:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pääsenkin heti tuoreeltaan kertomaan oman subjektiivisen näkemykseni tuoreista kuvistasi. Ne ovat aivan mahtavia! Hauis ja hartiat on kyllä komeassa kunnossa. Aijemmassa kirjoituksessani puhuin naisen tiimalasimaisuudesta. Muotojen kannalta sinulla ei mielestäni ole tippaakaan liikaa tavaraa takapuolessa, päinvastoin ihan hyvin kärsii hankkia vaikka lisää muotoa/kokoa ahteriin. Minusta ampiaisvartalo on naisella hyvä. Oma asiasi on tietysti tuleeko se pyöreys sellusta ja/tai lihaksista, mutta näytät nyt jo tosi hyvältä. Asetat tietysti tavoitteesi ja ihanteesi itse ja toimit sen mukaan.

En ole perehtynyt niin hyvin naisten kehonrakennuskilpailujen tuomarointiin, että tietäisin millaista vartaloa he etsivät esim. onko kriteeri se, että mitä miesmäisempi vartalo sen parempi. Jos sinulla on mielessäsi osallistuminen kehonrakennuskilpailuihin niin ehkä se sitten sanelee osittain tavoitteitasi. Itse arvostaisin naisellisten muotojen korostamista lihaksilla. Ristiriitaista on tietysti se, että kun nainen on vähärasvainen niin sitten lähtevät rinnatkin ja monet turvautuvatkin implantteihin. Mutta sehän koskee vain kilpakehonrakentajia. Ovathan monet heistäkin kilpailukauden ulkopuolella suuremmissa rasvoissa. Senkin olen huomannut, kun olen katsellut naiskehonrakentajien kuvia rasvattomina ja sopivan rasvaisina niin vähährasvaisuus ei aina paranna kasvojen ulkonäköä vaan tekee osasta naisia aika kolkon näköisiä. Tarkennukseksi sanon vielä, että ainakaan minua ei haittaa vaikka naisella on takapuolessa myös "löysää", koska OIKEASTI sitä kuuluu olla siellä ja se on naisellista. Joten Hermeliini älä kainostele, olet tyrmäävän näköinen.

Osku

 
Klo 10/18/2004 07:41:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hey, hyvältä näyttää!
Ja vielä ihan naiselliseltakin... :o)
Jee, paljon tsemihaleja ja jaksamisia!
Maria

 
Klo 10/18/2004 07:31:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos teille Osku ja Maria positiivisista kommenteistanne :). Mukava lukea niitä, vaikka hieman epäilys kalvaakin, jotta oletteko ihan tosissanne. Netin kautta kirjoittamalla on niin helppo sanoa asioita... Nojoo, mutta nää on näitä mun skitsoiluja. Yritän kuitenkin kovasti uskoa ihmisten vilpitömyyteen. Itse on vaan niin kovin vaikeaa katsoa noita kuvia... Ihan liikaa puutteita ja parantamisen varaa... Hetken jo ajattelin deletoida koko postauksen, mutta olkoon nyt vielä jonkin aikaa tossa. Onneksi on mahdollisuus deletoida nämä siinä vaiheessa kun niiden katsominen käy liian raskaaksi. Mielikuvissa on mukavampi elää. Valokuvat ovat ihan liian todellisia, yak!

Osku: Niin, ei mulla vieläkään ole aikomusta lähteä kisoihin, ei ainakaan ihan vakavissaan (salaisissa haaveissa ehkä ;)). Täksi talveksi olin asettanut tavoitteen, että katsotaan paljonko "oikealla" syömisellä lihaa tarttuu, mutta tämähän tuli sössittyä jo aikaa sitten ja siinä varmasti yksi syy tämän hetkiseen motivaation puutteeseen. On aina hiukan hankalaa kun kuviot menevät uusiksi eikä homma toimikaan odotetulla tavalla. Hitsi kun saisi palata edes kaksi kuukautta ajassa taaksepäin... Tämä oli se talvi, jolloin oli tarkoitus oikeasti tsekata rahkeet. Mitä ilmeisimmin rahkeet eivät riittäneet.

 
Klo 10/19/2004 10:09:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos Katja kommentistasi. Myös sitä oli ilo lukea :).

Ja mielettömästi tsemppiä lihan metsästykseen! Olen hengessä mukana!

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle