keskiviikkona, kesäkuuta 30

Relaten ja rallatellen

Deadline ohitse ja stressi alkaa vähitellen helpottaa, huoh! Pahasti näyttää jopa siltä, että ensi viikolla joutuu pitämään lomaa ;). Ja tähän yhtälöön kun vielä lisätään kunnon yöunet (eilen klo 21 nukkumaan) ja tänään puoli päivää vapaalla (=shoppaamassa ;)) niin tuloksena on vihdoinkin alle 56 kilon vaakalukema! I`m so happy :)! Johan sitä taas tässä muutama viikko tulikin odoteltua. Nyt vaan peukut pystyyn ettei kyseessä ole mikään ohitse menevä ilmiö vaan pysyvämpi tulos. Syömiset ovat pysyneet nyt muutaman päivän mukavasti tavoitealueella, vaikkakin lähempänä 1150 kcalria kuin 1100:aa. Tänään sallin itselleni jopa yhden Jade-tuutin; ei kovin vaarallinen, mutta taivaallisen hyvää :). Kyllähän tässä välillä vähän nälkä pääsee yllättämään, mutta mitään sen kummempia heikotustiloja ei ole esiintynyt. Ja treenatakin olen jaksanut ihan entiseen malliin, ainakin toistaiseksi. Tänäänkin tuli ihan kiitettävä liikuntapäivä aamulenkin ja illan intervallityyppisen saliaerobisen myötä. Hyvä mä! Nyt vielä muutama suhteellisen rento työpäivä ja sitten LOMAAaaaah! Hmmmm... paitsi että maanantaille taisi olla vielä yksi asiakaspalaveri :/

2 Viestiä:

Klo 6/30/2004 11:10:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta painosta!!

Ja kiitos aamuaerobisselvityksestä vieraskirjan puolella, olen ollut viime aikoina niin kiireinen, etten ole ehtinyt kiittämään. Joten kiitos!

Mitäs meinaat lomallasi tehdä? ;-) *utelee*

t. Puntari

 
Klo 7/01/2004 10:42:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos onskuista, Puntari! :)

Eipä mulla mitään sen kummempia lomasuunnitelmia tähän hätään ole. Koko loma on ollut viimeiseen asti melko vaakalaudalla, joten suunnitelmia on ollut turha tehdäkään. Panostan enemmän elokuun lomajaksoon, jolloin ajattelin poistua vieraille maille rantakuntoa vilauttelemaan ;). Nyt aion vaan nukkua, levätä, urheilla ja nautiskella kaikessa rauhassa. Joskos sais taas kortisolit kohdilleen ;). Ja kisuleita täytyy myös hemmotella; rapsutella, kysellä kuulumisia ja ulkoiluttaa. Ne ovat raukat jääneet viime aikoina aivan liian vähälle huomiolle, joka näkyy äärimmäisenä tuholaiskäyttäytymisenä.

Netin ääressä olen siis koko loman, joten eiköhän näitä "raportteja" piisaa ihan entiseen malliin. Toivottavasti saisin muutenkin muutamia uusia juttuja sivuille väännettyä ;)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle