sunnuntaina, kesäkuuta 26

Se oli siinä! :(

Ärgh! Vika lomapäivä ja mä olen megalomaanisen ärtynyt, masentunut, väsynyt ja muuta asiaan kuuluvaa. Onpa kurjaa joutua huomenna töihin :(. Tiedän, että kuuden viikon päässä odottaa kokonaiset neljä viikkoa lomailua, mutta se ei vaan tässä tilanteessa lohduta. Niistä kuudesta viikosta täytyy ensin selvitä jotenkin eikä nyt tuntuisi olevan vielä paukkuja siihen.

Olisi tietysti syytä jättää marinat sikseen, koska sentään sain nauttia aivan satasella menneestä viikosta :). Kaiken kaikkiaan harvinaisen onnistunut loma! Puoleen väliin viikkoa meni tosin toipuessa, mutta ainakaan en stressannut koko aikana sen sentin vertaa ja se jos joku on multa loistava suoritus. Veikkailin, että olin yksinkertaisesti niin loppupuhki, etten yksinkertaisesti jaksanut kehittää stressiä mistään. Noh, tänään luonnollisesti alkoi huomisen pohtiminen jo heti aamusta, mutta se kai vähän niinku kuuluu asiaan. Luulisin. Ilmat olivat upeat, harrastettua tuli monipuolisesti ja kroppakin tuntuu kestäneen kaikensorttista kuormitusta kohtuuhyvin. Aamun sprintit tosin saattavat kostautua tulevina päivinä...Kevyesti piti sprinttailla, mutta eihän se sitten kuitenkaan onnistunut. Kun vauhtiin pääsin, niin sitten sitä taas mentiinkin with full speed. Mutta ihanaa oli! :)

Juhannuskin meni jo. So sad... :(

Ja nyt sitten otetaan jälleen kerran itseä niskasta kiinni ja jatketaan jo jonkin aikaa jatkunutta laihistelua, joka ei ole tuottanut ei sitten minkäänlaista tulosta, prkl! Kyllähän sitä nyt jotain pitäisi aikaiseksi saada kun jatkuvasti itseään kiusaa. Muutamia muutoksia täytyy tehdä; lisää aeroa (sprinttejä?), tehokkaampaa punttia, vähemmän stressiä, enemmän nautintoa, paljon unta ja hiilaritankkaukset pois! Nämä kaikki oli työtilanne sitten mikä tahansa! Sitä ehtii koko pitkän talven istumaan taas töiden ääressä. Kesä on aivan liian upea ja lyhyt aika uhrattavaksi! Ja tosiaan, mieluummin kohtuullisesti hiilareita joka päivä kuin kituuttamista satasen tienoilla ja tankkausta kerran viikossa. Täytyy vaan jatkaa sitkeästi yrittämistä. Silloin on edes mahdollisuus päästä hommassa eteenpäin. Hanskat naulassa ei tapahdu yhtään mitään!

-----

Holiday training schedule

  • sat: jogging 5,5 kms (morning) and gym, shoulders and triceps (evening)
  • sun: gym, biceps and abs
  • mon: cycling 30 kms (morning) and gym, thighs and calves (evening)
  • tue: jogging 6 kms (morning) and gym, back and traps (evening)
  • wed: jogging 10 kms (morning) and gym, chest and abs (evening)
  • thu: gym; shoulders and triceps
  • fri: cycling 30 kms
  • sat: gym; biceps
  • sun: jogging and sprints 6,5 kms (morning) and gym; back and abs (evening)

14 exercises in 9 days, not bad ;). And 4200 kcalries burned :). Can`t see that anywhere though... But the main thing is that I enjoyed doing all that sports and had a great holiday! Now six weeks at work and then finally four weeks off! Can`t wait!