keskiviikkona, joulukuuta 15

Ihana yllätys

Kiiruhdin tänä aamuna läpi vesisateisen myrskyilman asiakkaan luokse palaveriin. Saavuin paikalle myöhässä ja tukka myrskytuulen jäljiltä pystyssä. Tiedossa oli normaali vakavahenkinen kokous, mutta kuivan kokoushuoneen sijaan mut ohjattiin hämyiseen, lukuisin kynttilöin koristeltuun edustustilaan, joka oli täynnä rauhallisen iloista väkeä. Olin aluksi äärimmäisen hämmentynyt yllätyksestä, mutta sopeuduin pian muiden joukkoon nauttimaan leppoisan joulubrunssin tunnelmasta kynttiläliekkien rauhoittavan lepatuksen heijastuessa uima-altaan vesipinnasta. Mikä ihana tilaisuus rauhoittua kaiken kiireen ja hässäkän keskellä hetkeksi juttelemaan mukavien ihmisten kanssa niitä näitä aitojen pyöröhirsien seiniä koristamassa tilassa. Kattavasta ja upeasta ruokatarjoilusta kieltäydyin kohteliaasti, mutta glögimukillinen sai ensi kertaa ajattelemaan lähestyvää joulun rauhaisaa aikaa. Upea joulutunnelma oli onnistuttu luomaan täydellisesti. Kiitos tästä hetkestä. Olin sen tarpeessa. Ihana yllätys ja kerrassan mainio aloitus muutoin niin kovin kiireiselle päivälle :)

2 Viestiä:

Klo 12/16/2004 11:05:00 ap., Blogger Tracy kirjoitti...

Heippa! Lueskelin tässä blogiasi ja ajattelin jättää kommentin - kivoja juttuja, ja selkeästi ja mukaansa tempaavasti kirjoitettuja. Itse en ole vielä yhtään ehtinyt virittäytyä joulutunnelmaan - pitäisikin tänään käydä ostamassa vaikka joulutähti tai joku pikku kynttilä ;) Mukavaa viikonjatkoa!

 
Klo 12/16/2004 07:54:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tracy mieltä kovasti ilahduttavasta kommentistasi! :)

Minäpä ehdin tota jouluasiaa tänään jo paikkailemaan ;). Ei se kyllä täällä kotona mitenkään näy... Tai no,onhan tossa pöytää komistamassa äipän lahjoittama juuri puhkeamaisillaan oleva komea punainen amaryllis! :)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle