sunnuntaina, syyskuuta 26

Klo 10.10

Hiphei, päivän ensimmäiset tavoitteet saavutettu! Ja mä olen hyvällä tuulella siitäkin huolimatta, että eilisen tankkauksen jäljiltä vaaka täräytti 54,9 kilon lukemat. Tämä homma alkaa nyt kokonaisuudessaan selkiytyä päässäni ja olen jopa saanut aikaiseksi suunnitelman, jonka avulla myös työahdistuksen pitäisi helpottaa. Tai ei ehkä työahdistuksen, vaan ennemminkin tämän kokonaistilanteen... Suunnitelma on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava: Päätän etukäteen milloin syön ja milloin liikun, ja pidän noista ajoista kiinni, oli tilanne työrintamalla mikä tahansa. Näin priorisoinnit menevät jälleen kohdalleen eikä ristiriitaa omien ajatusten ja tekemisten välillä pitäisi ilmetä. Katsotaan kuinka homma lähtee näin käyntiin. Päivän ensimmäiset tavoitteet ovat siis onnistuneesti takana. Käytännössä tämä tarkoittaa aamulenkkiä, suihkua ja aamiaista. Tein tänään ensimmäisen hieman pidemmän lenkin tauon jälkeen. Hölköttely kulki loistavasti aurinkoisessa säässä ja onnistuin jopa ylittämään itselleni lenkin suhteen asettamani tavoitteet! :) Tavoitteena oli taittaa eräs mittapuussani keskipitkä vakiolenkki mahdollisimman pitkään hölkäten ja ylämäet kävellen. Onnistuin pitämään hölkkää yllä koko matkan, jopa ne ylämäet enkä edes ollut pahemmin piipussa. Lieneekö asiaan osuutta melko tapissa olevalla motivaatiolla ;). Pistetääs vielä vähän tilastoja näkyviin. Painot

  • viikon keskipaino 54,3 kg
  • nousua edellisviikon keskipainoon 0,5 kg (53,8 kg, takana myös vkon kreatiinitankkaus, joka nostaa tavallisesti painoa 1-2%)
Aamulenkki
  • kokonaisaika ~44 min, josta 3 min lämmittelyä ja 3 min jäähdyttelyä kävellen (hölkkää 38 min)
  • juoksuosuuden keskisyke 152
  • maksimisyke 171
  • energiankulutus 326 kcal

Tosta eilisestä mässystä vielä sen verran, että se oli kyllä ihan tarkoituksellista enkä luisunut herkuttelemaan mitenkään vahingossa. Eli kun olin Stockmannin pukukopissa tuskastuneena päättänyt, että nyt alkaa viimeinen rutistus, niin samalla päätin myös syödä eilen kaikkia niitä herkkuja, jotka olivat edellisten viikkojen aikana mielessä käyneet. Näin tein ja nyt ei tarvitse enää pohtia, miltä Fazerin uutuus keksisuklaa maistuu (itse syön jatkossa keksit kekseinä ja suklaat suklaana). Kyseessä ei siis ollut vahinko vaan tarkoin (?) harkittu teko ;)

Nyt seuraavan tavoitteen kimppuun eli töihin!