maanantaina, heinäkuuta 19

Mä haluun... jätskiä!

Siinähän se meni, eka työpäivä loman jälkeen. Painajainen. Onneksi ei ollut kiirettä, mutta muuten jotenkin orpo ja eksynyt olo. Taisi koko päivä kulua haahuiluun ja ihmettelyyn, jotta mistä tässä oikein pitäisi taas aloittaa. Ehkäpä huominen sujuu jo paremmin ja saan toivottavasti jotain konkreettista aikaiseksi...   Töitten jälkeen livistin kampaajan tuoliin kaunistautumaan lähes kolmeksi ja puoleksi tunniksi! Mutta kyllä nyt kelpaa taas kutreja heilutella :). Ihana kuontalo, I love it!!! Onneksi olen tässä matkan varrella viisastunut ja ymmärsin varata riittävästi evästä mukaan. Tänään olenkin taas saanut puputtaa oikein urakalla - hiilaritankkaus nääs!   Siinä kolmessa ja puolessa tunnissa ehdin selailla melkoisen monta turhaakin turhempaa naistenlehteä läpi ja ensi kertaa aikoihin tuli tunne, että jään jostain paitsi. Jään paitsi nimittäin niinkin kesäisestä herkusta kuin jäätelöstä. Yksi Jade -tuutti kuukaudessa ei paljoa lohduta kun katselee sivu toisensa jälkeen toinen toistaan houkuttelevempia jäätelömainoksia; banaani-toffee, affogato al caffe, Magnum Intense, mango-meloni, salmiakkitiikeri.... uuuuuuuh! Tuskaa! Eikä sitä tuskaa laukusta kaivettu suklainen protskudrinkki paljoa helpottanut! Mutta onneksi Suomen kesässä on paljon muutakin hyvää kuin jäätelö. Kotona odottanut toinen ämpärillinen tuoretta metsämustikkaa antoi ainakin ensiapua jäätelöhimoon :) . Nyt kun saisi vielä loput pakkaseen niin vuoden mustikansaanti alkaa olemaan turvattu.   Hmmm... kuvista ei juurikaan ole tullut kommenttia. Tuntuu jotenkin oudolle, että kasapäin ihmisiä tsekkailee kuvia eikä mulla ole harmainta aavistustakaan mitä heidän pääkopassaan niiden tiimoilta pyörii. Mutta tällaista tämä on - nettielämä! Yksinpuhelua maailman kanssa, heh. Ainoa kunnon kommentti tuli työkaveriltani, joka ilmeisen järkyttyneenä (?) totesi suureen ääneen että "Onpa massiiviset reidet!". Juuh, niinhän ne... En tosin ehtinyt vielä selvittää oliko kommentti positiivinen vai negatiivinen, mutta jotenkin tässä vaiheessa kuitenkin otin sen kohteliaisuutena. Liekö näitä massiivisia reisiä (ja pakaroita) helpompi käsitellä sillä viisiin...? Näin voipi olla ;)

4 Viestiä:

Klo 7/20/2004 09:17:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kolme ja puol tuntia ... siis laitoitko pidennyksen ? Mulla oli tarkoitus laittaa pidennys, mutta sitten aloin epäröimään kampaajan ammattitaitoa, enkä sitten viitsinyt testata sitä reilulla 600 eurolla.

T. Amanda

 
Klo 7/20/2004 10:15:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh, en laittanut pidennystä, mutta väriä senkin edestä. Eli oiskohan tähän joku viitisen väriä väännetty + blondaus, ja osaan päätä piti ennen sitä tehdä vielä värinpoisto, jotta ei vanha väri sekoile siellä alla.

 
Klo 7/27/2004 02:20:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hermis - kuvat ovat upeita. Jalat myös! Olen käynyt aiemminkin katsomassa, kommentteja ei vain tule jätettyä kun ei tahdo keksiä konkreettista sanottavaa!
Sivuistasi ja projekteistasi on kuitenkin iloa ja opetusta, joten kiitos sivuista!

t,garda

 
Klo 7/27/2004 02:59:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos Garda ihanan kannustavista sanoistasi! :) *happy*

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle