sunnuntaina, heinäkuuta 18

Busy aamu

Haa! Olenpas ollut tänään jo kiitettävän ahkera ja urheilullinen ;). Sunnuntai ja meitsi pomppii jo puolseiska ylös sängystä. Syykin tietysti löytyy eli puolkasi olin jo salilla lämmittelemässä ja kasilta aloitettiin puolen tunnin kuvaussessio. Kyllä vaan, dieetin loppukuvat on vihdoinkin otettu! Ei tosin maailman parhaassa kondiksessa :(, mutta onpahan homma hoidettu pois alta ennenkuin kunto lösähtää aivan täysin ja totaalisesti. Mutta enemmän kunto- ja kehoanalyysiä siinä vaiheessa kun saan kuvat nettiin (todennäköisesti tänään siis). Jaa, että miksikö oon ollut muka niin urheilullinen? No kuvaussession puitteissa onnistuin kuluttamaan peräti 270 kcal ja homman loputtua käväisin vain pikaisesti kotona juomassa ja vaihtamassa vaatteet ja siitä suuntasin sitten aamulenkille polttamaan toiset 300 kcalria! Sää oli (on edelleen) jälleen kerrassaan upea! Musta tää oli jo aika hyvin suoriuduttu kello puolkymppiin mennessä :) Ja illasta olis vielä luvassa salitreeniä ellei linssin edessä pullistelu saanut kehoa aivan väsyksiin. We`ll see...   Perjantaihin voisin palata vielä sen verran, että kävin tekemässä palauttavan treenin olkapäille, ojentajille ja hauiksille. Treeni meni hyvin; pystyin suoriutumaan kaikista liikkeistä, joista olin ajatellutkin suoriutua. Jopa pystypunnerrus sujui olkapään kovinkaan paljoa nikottelematta kun tein liikkeen huolella ja liikerataan keskittyen. Aion nyt toistaiseksi tehdä kyseistä liikettä jonkin aikaa koneessa käsipainojen sijaan, koska muljahdusvaara on näin huomattavasti pienempi. Yritän edetä pikkuhiljaa olkaa vahvistaen. On kuitenkin parempi voida treenata edes joten kuten kuin joutua uusiutuvan vamman vuoksi pakkolepoon.   Sain myös rasvaprosentin mittautettua pihtimittausmentelmällä pikaisesti. Rasvaprosentiksi saatiin 16,5%, joka kuulostaa jotenkin alhaiselta, mutta ehkä se sitten niillä paikkeilla pyörii. Oletin rasvojen olevan jossain 18% paikkeilla. Yritän huomenna päästä uusintamittaukseen heti aamusta rauhallisemmissa olosuhteissa.   Nyt kuvien kimppuun! Toivotaan, että kortilta löytyy myös jotain julkaisukelpoista kamaa... Ainiin, tähän liittyen olen miettinyt jonkinlaista VIP-kuvaosiota,  jonne pääsy olisi vain harvoilla ja valituilla kurkkimaan hieman enemmän ja ei kaiken kansan nähtäville kelpuutettavia kuvia. Mutta en sitten tiedä... Oon pohtinut tätä jo muutaman päivän, enkä oo päässyt mihinkään lopputulokseen. Päänvaivaa aiheuttaa ehkä eniten se, että kuinka valita ns. VIP-henkilöt. Jos jollain on kokemuksia, hyviä ehdotuksia tai muuten vaan kommentoitavaa asian tiimoilta niin mielellään niitä kuulisin. Asiaa voi laittaa meilitse, vieraskirjaan tai tänne blogin viestiosaan.

2 Viestiä:

Klo 7/20/2004 07:30:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No, miten olisi jonkinlainen vapaamuotoinen hakemus VIP-jäseneksi? Niin, mitä vaatimuksia, no, hyvähän olisi, että VIP-jäsen olisi aktiivinen harrastaja, eikö. Onko tarkoituksesi, että VIPeille olisi myös oma keskustelupalstansa ? Ja tietty, olisi siistiä, jos VIPit voisi myös omia kuviaan toimittaa julkaistavaksi.

T. Amanda (toivottavasti VIP-jäsen tulevaisuudessa)

Ps. Unohdin aikaisemmin laittaa nimimerkkini viestin lähetettyäni, sori (liittyi johonkin kalorijuttuun ja laihtumiseen), puhdas vahinko.

 
Klo 7/20/2004 08:50:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Moikka Amanda! Kiva kun kommentoit ja kiitos varteenotettavasta ehdotuksesta! :)

Keskustelupalstaa en ole ajatellut perustavani, koska kävijäkunta on kuitenkin melko suppea ja sitten nämä muutamat jo olemassa olevat vaihtoehdot varmasti palvelevat melkoisen hyvin. En koe, että mulla olis mitään uutta annettavaa keskustelupalstan kautta.

Tota muiden kuvien julkaisemista ajattelin jossain vaiheessa Hermeliinin kehosivujen yhteydessä tyyliin "Kuukauden kävijä" tmv. Mut sit se vaan jäi tässä muiden kiireiden keskellä. Haluaisin muutenkin panostaa sivuihin enemmän, varsinkin kehosivut ovat jääneet paitsioon, mutta aika ja energia ei vaan tunnu riittävän. Toivottavasti työpaineet jossain vaiheessa helpottavat ja jaksuja jää myös tälle harrastukselle enemmän.

Mutta joo, VIP-osio edelleen harkintalistassa mukana ja lisää mietteitä otetaan avoimin mielin ja kiitollisena vastaan.

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle