lauantaina, heinäkuuta 17

Artikkelivinkki

Viikonlopun lehtiartikkelivinkiksi Iltasanomien Plussa "Minä ja mun body". Tarinaa Lahden Fitness -leiriltä. Joopa joo... jutun perusteella melkoisen freakya ja weirdoa porukkaa.

2 Viestiä:

Klo 7/22/2004 08:38:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Artikkeli antoi kyllä todella erikoisen kuvan leiriläisistä ja leiristä yleensäkin. Kannattaa ehkä suhtautua hieman varauksella noihin iltapäivälehtien juttuihin, ihan tarkoituksella tehty fitnessistä kiinnostuneista tytöistä friikkejä ja ylimielisen oloisia (ns. "taviksia" kohtaan..). Leiri oli oikeasti leppoisa, porukka mukavaa, ruokailut rentoja ja yhteistreenit antoi lisämotivaatiota ja hyviä oppeja :)

 
Klo 7/23/2004 10:56:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Piilokritiikkini oli tarkoitettu nimenomaan lehtijuttua, eikä leirille osallistuneita ihmisiä tai fitness-harrastajia kohtaan. Enkä voinut välttyä ajatukselta, että toimittaja yritti edelleen provosoida juttuunsa matskua sekä keho.netin että Pakkotoiston puolella. Näinhän tämä iltapäivälehtien journalistiikka toimii.

Kommentistasi päätellen osallistuit myös itse ko. leirille ja koit sen positiivisena ja tarpeellisena. Hienoa! Harmi, ettet jättänyt nimimerkkiäsi. Olisi aina mukava tietää with whom I`m dealing with! ;)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle