lauantaina, heinäkuuta 10

Aurinkoon!


Beachia!
Poolia!
Ja hotlaa! Kävinpä varaamaassa Turkin Belekiin parin viikon mittaisen hemmotteluloman, jee!!! Reilun kuukauden päästä pääsee vihdoinkin nauttimaan kunnon auringosta, beacheista ja oikeasta lomasta. Hotelli on nk. all-inclusive sisältäen kaikki juomat ja ruoat välipaloineen. Sinne onkin hyvä päättää tämä kevään ja kesän dieettijakso! ;)

2 Viestiä:

Klo 7/10/2004 02:47:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Katson ulos sateeseen ja olen vilpittömän kateellinen... :-) Ollapa aikaa (ja rahaa)... No, ehkä joku toinen vuosi sitten. Hei mikä se sun Thaimaan hotellin nimi oli (laiska ei jaksa tsekata)? Jos sinne päin lähtis sitten 30-vuotis synttäreilleen.

Ai niin ja lämpimät onnittelut dieetin päättymisestä -- tänä vuonna se taisikin päättyä ihan hyvissä ajoin? :-)

rakkaudella
Kutri

 
Klo 7/10/2004 07:14:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Moikka Kutri!

Pitkästä aikaa sustakin jotain kuuluu... Missäs oot piileskellyt koko kesän? ;)

Joo, aikaa on tasan toi kaks vkoa lomailuun, tai oikeastaan ei olisi, koska tämän vuoksi joudun skippaamaan (= todennäköisesti siis siirtämään) yhden tärkeän työjutun. Rahat voisi tietysti sijoittaa viisaamminkin, esim. asuntolainan lyhentämiseen, mutta katson ehdottomasti ansainneeni tämän "luksusloman" sekä töiden että body-juttujen puolesta. Oon ollut ahkera ja rääkännyt itseäni viime kuukaudet molemmilla osa-alueilla aivan liikaa, joten otan matkan eräänlaisena palkintona. Ja tietysti loma on kaikinpuolin tarpeellinen, sekä hermojen (pään) että kehon lataamiseksi. Jaksaa sitten talven taas lihotella itseään ;)

Toi Thaimaan hotelli oli South Sea Pakarang Khao Lakissa, ja se on todella aivan ihana paikka, jos haluaa rentoutua in the middle of nowhere. Discoja ym. huvituksia alueella ei ainakaan viime talvena vielä ollut, joten menoa sieltä lienee turha edelleenkään hakea ;). Mutta luontoa, rauhaa ja kaikkea muuta ihanaa siellä kyllä piisaa :).

Heh, kiitos dieettionskuista, vaikka eihän tämä vielä ihan ole ohitse. Hmmmm... huomenna ehkä jopa todennäköisesti.. tai sitten ei ;). Tulevaisuus on tältä osin edelleen auki ja pohdinnan alla. Varmaa on ainoastaan se, että huomenna tankkaan! Jos vaikka jaksais niillä "bensoilla" heittää maanantaina taas vähän pidempää lenkkiä. Tällä hetkellä tulis noutaja alta aikayksikön ;)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle