maanantaina, elokuuta 28

Liikuntasuunnitelma vko 35_06

Nojuu, enpä mä sitten eilen mitään suunnitelmia ehtinyt postaamaan :/. Enkä oikeastaan ehtisi nytkään; takareidet odottavat ;). Mutta hyvä ettei eilen sen enempää aikaa löytynyt, koska tänään kaikki suunnitelmat menivät yllätys, yllätys, töiden vuoksi aivan uusiksi. Eli tältä tämä homma nyt näyttää:

  • ma: takareidet
  • ti: rinta + olkapäät (työmatkalla Lohjalla)
  • ke: vapaa (työmatkalla Porisss..)
  • to: selkä + trapsit
  • pe: etureidet (ehkä lyhyt lenksu ennen duunia)
  • la: aamuaero ja tankkaus???
  • su: aamuaero ja illalla hauikset + ojentajat
Aerobiset treenit ovat aika vähissä. Taas kerran joudun toeteamaan, että bad, bad, bad... Keskiviikon syömiset hiukan arveluttavat (piiiitkä päivä tiedossa ja mut kuulemma yritetään pitää "poissa jaloista" pitkän lounaan ja tiheiden kahvituokioiden varjolla, heh...), samoin torstaina olen lupautunut lounastamaan yhteistyökumppanin kanssa. Saamari! Tänään olin "hermotohtorilla" ja käynti oli kohtalaisen mielenkiintoinen, koska aamulla kiireessä pukeutuessani en muistanut koko asiaa ja valitsin tilanteeseen jokseenkin sopimattomat alusvaatteet. Voi nolous... Päivällä yritin mieskolleegalta tiedustella pitäisikö asia heittää leikiksi (yrittää keventää tunnelmaa?) vai marssinko vaan muina miehinä herran eteen pyllistelemään (joo... selkärangan tilanne tsekataan ennen ja jälken hoidon kurottamalla sormet terapeutin edessä varpaisiin = pyllistämällä ;)). Päädyin siihen "muina miehinä" -vaihtoehtoon... ja yritin unohtaa koko asian siinä kovin hyvin kuitenkaan onnistumatta, koska totta helvatussa lantio ja SI-nivel olivat taas umpijumissa ja pakaroita leivottiin siihen malliin, että vedet tulvivat silmistä ja muutama kiljahduskin pääsi. Pöksytkin olivat ties missä... Noh, vahingosta viisastuu. Ensi kerralla liikenteessä taas mummoalkkareissa! :D Myöskin leukaperien "avaaminen" oli uusi ja ihan mielenkiintoinen, mutta pikkasen pelottava juttu. Siinä TODELLA luottamus terapeuttiin punnittiin. Pelosta huolimatta kykenin luottamaan. Nyt olo on keveä ja pää pyörii taas kuin pöllöllä eivätkä jalatkaan enää puudu. Kiva! :)

2 Viestiä:

Klo 8/28/2006 11:24:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon kerran joutunut tuohon "muina miehinä" -testiin, omaa unohtelevaisuuttani. Lekurikin oli muuten vähän "muina miehinä".. :D

t. Hippiäinen

 
Klo 8/29/2006 08:04:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh, mä en oikeasti uskaltanut uhrata ajatustakaan sille, millä mielellä "hermotohtori" oli. Keskityin höpöttämään hermostuneena. Liikaa.

Töissä yritin kollegoilta kysellä alushousuja lainaksi, mutta eipä kellään ollut ylimääräisiä. Käskivät kipaista kaupan kautta, mutta enhän mä mihkään kaupalle ois kerennyt hulluimmissa kuvitelmissanikaan, kun muutenkin myöhästyin 10 minsaa (ihan liian monien punaisten valojen takia), vaikka hiki puserossa pistin juoksujalkaa vastaanotolle.

Ja kaiken tämän lisäksi hoidon loputtua yrittäessäni nousta hoitopöydältä oli kostea pyllyni (juu, ihan vaan hikeä oli pakaroiden pinnassa, eilen oli vähän ukkosta ilmassa tjms.) tarrautunut kiinni suojapaperiin, mutta sen onneksi onnistuimme vitsiksi vääntämään, hah hah!

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle