keskiviikkona, marraskuuta 24

Uneton töissä

Joopa joo... Ei sitten tullut uni silmään, joten nousin puolitoista tuntia sitten (klo on nyt 03.38) tekemään töitä. Monta asiaa painaa mieltä; josko näin niitä asioita olisi yksi vähemmän... Jatkan hommia. EDIT klo 09.45: Olen jälleen tolpillani. Aika sekainen on olo, mutta voiko se muuta ollakaan kun puoli kuusi menee nukkumaan ja puoli ysiltä lopettaa nukkumisen. Noh, kiireisimmät hommat tuli tehtyä. Tänään aion ottaa työn puolesta rennosti. Käytännössä siirrän päivän työt huomiselle (muut paitsi puhelinpäivystyksen ;)), käyn laittamassa kynnet ja hommaamassa perjantaita varten kengät ja laukun. Illalla salille raskasta rintaa ja selkää, jos kunto vaan kestää. Aamulenkin skippasinkin jo ;)

2 Viestiä:

Klo 11/24/2004 09:31:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Hermis!
Joskus töitä voi tehdä yölläkin, kunhan ei tule tavaksi ;->
Mutta vielä tuohon edelliseenkin viestiisi viitaten. Ole valmis myös antamaan itsellesi anteeksi. Jos kadut tekemääsi, niin silloinhan olet jo opetuksen saanut. Ja voit antaa itsellesi anteeksi sen sijaan että annat omantunnontuskien syödä loputtomiin sisintäsi.

t,garda

 
Klo 11/24/2004 11:31:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos viestistäsi Garda :)Mä oon äärettömän huono antamaan anteeksi kellekään ja vielä huonompi antamaan anteeksi itselleni. Sen sijaan oon äärettömän taitava rankaisemaan itseäni, heh. Kaipa sitä on vaan perfektionistina erityisen vaikeata hyväksyä omia virheitään.

Edelleen on tuon asian vuoksi kurja olo... Toivon kuitenkin, että kaikki kääntyy vielä parhain päin ja vahinko ei ehkä olekaan niin suuri kuin miltä se nyt näyttää ja tuntuu. Erityisesti harmittaa se, että itse pyysin luottamaan ja vakuutin toimivani asiassa kuin asiassa ko. henkilön parhaaksi. Ja mitäs sitten teinkään? Petin luottamuksen pahimmalla mahdollisella ja mahdollisesti jopa peruuttamattomalla tavalla. Noh, katsotaan kuinka elämä asiat järjestää... ;)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle