torstaina, syyskuuta 2

Lomabody

LomabodySain lomalla otatettua muutamia body -kuvia, mutta valitettavasti ne epäonnistuivat ilmeisesti valon puutteesta johtuen (epätarkkoja ja sumuisia). Tässä se ainoa hela kroppen, josta voi jotain selvää saada. Kuva on otettu ex tempore hotellihuoneessa ilman pumppia ja siihen nähden mielestäni suht hyvä otos. Ilmeisesti kehoni kelpasi muillekin, koska paikallinen pro personal trainer kutsui sitä jopa täydelliseksi. Heh, kaukana täydellisestä, mutta kuten eilisessä bittitaivaisiin hävinneessä selluliittijutussa kirjoitin, niin hotellissa ei näkynyt muita urheilullisia naisvartaloita, ja ensimmäisten lomapäivien aikana olin niin kiusaantunut saamastani huomiosta, että harkitsin allasalueella ja rannalla liikkumista ainoastaan hihallisessa t-paidassa ja shortseissa biksujen sijaan. Aurinkohimo kuitenkin voitti ja luovuin ajatuksesta. Sitä paitsi nopeastihan ihmiset tottuivat ja kaiketi myös minäkin. (Tiedoksi, että en ole erityisen julkisuushakuinen persoona, enkä esim. kulje siviilissä, kaupoilla tai töissä, hihattomissa paidoissa tai reidet paljastavissa hamosissa.) Anyway, tässä se ainoa biksukuva, jonka tulen lomalta julkaisemaan. Loput lomakuvat tulevat sisältämään pelkkiä maisemia ja historiallisia kohteita. No okei... vähän ehkä ruokakulttuuriakin ;)

10 Viestiä:

Klo 9/03/2004 09:04:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upea kuva!

Kyllä sun kroppa ton kuvan perusteella näyttää aikalailla semmoselta mihin mä pyrin, joten sinä ja tämä bloggi toimii mulle loistavana inspiraationa tällä valitsemallani tiellä (jota on vielä piiiitkä matka edessä)!

Ymmärrän toki myös sen ettei itseensä ole (onneksi?) koskaan täysin tyytyväinen ;D

-Eukko-

 
Klo 9/03/2004 02:19:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Eukko :)! Se piristi mukavasti. Toisaalta pisti hiukan kyllä myös kiukuttamaan, koska en nyt tältä taudiltani pysty kehosta parempaa huolta pitämään.

Musta on tosi hienoa kuulla, että voin olla jollekin inspiraation tai motivaation lähde. Musta tuntuu myös hyvältä olla sellainen, koska tiedän, että kuka tahansa pystyy omalla työllä ja tekemisillään saamaan samanlaisen kehon kuin itselläni on, vaikka se vaatiikin ehkä aikaa ja hermoja. Lehti- ym. kuvia katsellessa kun tulee kuitenkin aina väistämättä mieleen, että millä keinoin keho on saavutettu tai onko kuvia mahdollisesti manipuloitu. Ja mä en suinkaan ole mikään geneettinen ihme, vaan päinvastoin kohtalaisen helposti läskistyvää tyyppiä, jolle saavutettu kunto on ollut todella työn ja tuskan takana. Mutta puhtain paperein, ja ylpeä siitä! :)

Kirjoittelen jossain vaiheessa lomamatkaan liittyen enemmän juttua omasta kehokuvastani, joka taitaa sittenkin olla melko vääristynyt ;)

 
Klo 9/05/2004 09:38:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos Sarsara :)Kyllähän mä tavallaan olen kehooni ihan tyytyväinen, mutta en sitten kuitenkaan ole. Valokuvat eivät kerro kaikkea; eivät ole kovin läheltä ja usein huonolaatuisia (=epätarkkoja), enkä tietenkään kuvauta itseäni asennoissa tai kuvakulmista, joissa ongelmakohdat tulisivat selvästi esiin. Sori ihmiset, mutta musta ei vaan ole siihen. Ne ongelmakohdat hiertävät mieltä aivan tarpeeksi ilman "julkisuttakin" ;).

Sikäli en ole tyytyväinen, että en vieläkään, 15 vuoden työn jälkeen, ole saavuttanut tavoitettani. Sitä kohti olen kyllä koko ajan matkannut, mutta SE kunto uupuu vielä. Tavoitteena mulla on lisätä vielä selkeästi lihasmassaa (minkä nyt näin laillisin keinoin voi ;)) ja saada myös alakerta yläkehon tasolle tiukkuudessa. Sellut pois! Kyllä vaan, selluliittia on edelleen yläreisien takaosassa ja pepussa. Valitettavasti sen pois saaminen on vuosi vuodelta hankalampaa ja siksi olisi tärkeää pysyä kohtalaisen alhaisessa painossa ympäri vuoden. Itse olen rajaksi ajatellut 56 kiloa (ei enää 63, kiitos!), jolloin dieetin myötä olisi realistista saavuttaa 52 kilon paino (~4 kilon tiputus onnistuu 4 kk:ssa, tosin kovalla työllä sekin).

 
Klo 9/06/2004 11:45:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jännää kun kaikkien ihanteet ovat niin erilaiset :D
Minusta kehosi on upeasti treenattu ja näkyy työsi tulos, mutta en silti ikinä ikinä tahtoisi tuonnäköistä kroppaa. Liian lihaksikas, liian jänteinen, liian outo ;)
Kyllähän minäkin treenaan painoilla ja haluan hauista mutten sentään NOIN isoja lihaksia halua (tuskin saisinkaan). Mutta tapansa kullakin, tehdään kaikki työtä vaikka tavoitteet ovatkin kovinkin erilaiset.

 
Klo 9/07/2004 07:42:00 ap., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh "nimetön", jänteinen on kyllä sellainen sana jota en ole aiemmin kehostani kuullutkaan. Se saa mut tuntemaan itseni oikeaksi juoksijaksi :) (itse yhdistän jänteisen pidemmän matkan juoksijoihin, pyöräilijöihin, triathlonisteihin jne.).

Kaikki olemme erilaisia, on eri tavoitteet ja eri ihanteet sekä erilaisia tapoja pyrkiä samaankin tavoitteeseen. Ja sehän on vaan äärettömän hyvä juttu, koska muuten tämä maailma olisi ylitylsä paikka. Vielä kun kaikki oppisivat hyväksymään, että on muitakin tapoja elää kuin oma tapa.

 
Klo 9/07/2004 08:55:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minun täytyy liittyä kehosi ihailijoihin! ;-D Oikein kaunista katseltavaa. Mielestäni ei liikaa lihaksia, vaan sopivasti! Eikä kaikkia rasvoja ole tiristetty minimiin. Hienoa! T: Pete P., joka on saanut kehonkoostumusmittauksen mukaan 2,4 kiloa puhdasta lihasta ja pudottanut rasvaprossaa lähes kaksi prosenttiyksikköä 4 kk:ssa.

 
Klo 9/07/2004 08:17:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos Pohjosen Pete :)! Mukava nähdä suakin tällä puolen välillä. Itseasiassa lukaisin noi sun huimat tulokset (vähän epäuskoisena, myönnettäköön ;)), mutta olin taas liian laiska tai kiireinen niitä kommentoimaan, ja pyydän sitä mitä nöyrimmin anteeksi. Onko luvassa vielä lisää kehomittauksia? Olisi mukavaa lueskella vielä "tarkistustuloksia" ;). Heh, tarkoitus ei toki ole vähätellä sun tuloksia, koska varmasti olet töitä niiden eteen tehnyt. Oon vaan kade! ;)

 
Klo 9/08/2004 08:55:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hermis, minäkin olin kyllä hieman epäuskoinen aluksi tuloksista, mutta olihan se lopulta uskottava, kun kerran teetin mittauksen ihan samalla tavalla kuin edelliskerralla. Ja myös valokuvat ja omat mittanauha-arkistoni todistivat lihaksistumisen puolesta. Ainoastaan keskivartalon pieni veltostuminen häiritsee, mutta uskon sen johtuvan osaksi astangajoogan lopettamisesta.

Seuraava mittaus on tulossa joulun alla. Pelkäänpä, että samanlainen lihaskasvun vauhti ei enää jatku. Mutta jo 0,5 kiloa tiukkaa habaa lisää olisi jo iso kovasti eteenpäin!

 
Klo 9/08/2004 02:42:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ähh... olin lähettävinään viestin jo aamulla, mutta eipä sitä tänne tullut... :-(

Anyway, olin itsekin yllättynyt viimeisimmästä kehonkoostumusmittauksesta. Luotan kuitenkin menetelmään ja sain vahvistusta tuloksille kun vertasin ottamiani kroppakuvia ja omia mittaustuloksiani.

Tämä on hämmästyttävää kehitystä myös siksi, etten ole päässyt montakaan kertaa kolmea kertaa viikossa salille, vaan olen käynyt salilla keskimäärin kahdesti viikossa. Lisäksi kerta kuntonyrkkeilyä ja päälle hyötyliikuntakävelyä.

Ongelmani on keskivartalo, joka näyttää vähän veltommalta kuin keväällä. Voi olla, että osasyy tähän on astangajoogan loppuminen kesällä - se pisti varmaan keskivartalon tiukemmaksi, kun noita syvät lihakset harjaantuivat.

 
Klo 9/09/2004 09:29:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh, kiitti Pete kaksinkertaisesta selvityksestä! ;) Asia lienee nyt harvinaisen selvä ;).

Tää blogi välillä takkuilee ja siksi viestit ilmestyvät ajoittain vasta tunteja postaamisen jälkeen. Mutta ei kai toi niin vaarallista ole, joten jatketaan!

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle