tiistaina, helmikuuta 8

Pauliinan terveiset

Iki-ihanainen valmentajanaiseni Jenkkilästä on pistänyt postia tulemaan lähinnä kaikille etuoikeutetuille HH -blogiin rekisteröityneille. Seuraavassa ote Pauliinan terveisistä Kaliforniasta, jossa hän parhaillaan valmistautuu pikapikaa pidettävään Arnolds Classic kutsukilpailuun naisten kehonrakennuksen raskaassa sarjassa. Muistakaamme kaikki peukutella Pauliinalle!!!

"Morjens kaikille! Oikein lämpimät terveiset teille kaikille täältä Kalifornian auringosta! Todella hienoa nähdä että olette innostuneita lajista ja Hermiksen sivuista. Mielestäni Hermiksen sivut ovat loistavat ja niitä on todella mukava lukea:) Te kaikki varmasti jo tiedättekin tästä meidän yhteistyöstä, Hermeliini Heavyksi -projektista. Haluan kertoa teille hyvät lukijat oman mielipiteeni projektista näin julkisesti :)

Kuulin Hermiksestä jo aikaa sitten ja kuinka hän on äärimmäisen innostunut sekä omistautunut lajille. Eli tästä osasta olin jo saanut vakuutta jo aikaa sitten:) Sitten yksi päivä sain häneltä meilin jossa hän kysyi apua ja kertoi projektistaan. Luettuani meilin, vahvistus hänen omistautumisestaan touhulle lujittui, ja näin tiesin että aika ei mene hänen kanssaan todellakaan ”hukkaan”. Siispä päätin ryhtyä ”koutsiksi”.

(jatkuu HH-blogissa....)

Pauliina"

Pauliinan terveiset ovat kokonaisuudessaan luettavissa siis HH -blogissa. Vielä mahtuu mukaan! ;)