sunnuntaina, tammikuuta 2

HH-blogia

Jiiihaaa, musta tulee ehkä sittenkin vielä joskus terve! Hiukan vielä yskittää, mutta limaa ei ainakaan nyt vielä aamusta ole enää irronnut (vrt. kuiva yskä). Nenäkin on vielä tukossa, mutta sieltäkään ei enää räkää irtoa eli todennäköisesti ovat vain limakalvot turvoksissa. Jos olo on vielä illalla kohtalainen, niin taidanpa piipahtaa pienellä kävelylenkillä ja katsoa millaisia lukemia sykemittari takoo. Eilen sain Pauliinalta ensimmäiset projektiohjeet, jotka koskivat treenipäivien ravintoa. Pienen järkytyksen jouduin siinä ensialkuun lävitse käymään, mutta tänä aamuna syvennyttyäni ohjeisiin tarkemmin ei enää tuntunutkaan niin "pahalta". Mutta projektista lisää toisaalla ;) Uusi HH-blogi on siis auki ja ajattelinpa tehdä tutustumisen kaikille halukkaille mahdollisimman helpoksi kertomalla väliaikaiset tunnukset täällä. Kiitos kaikille jo meilitse yhteyttä ottaneille! Olen pahoillani, että vaivasin teitä ja joudun vaivaamaan vielä uudelleen virallisen henkilökohtaisen rekisteröitymisen yhteydessä. Tässä siis syy miksi päädyin salasanojen julkistamiseen. Yritän olla reilu ja helpottaa näin teidän osuuttanne. Kuten myös omaani ;) Väliaikaiset tunnukset, joilla kaikki halukkaat pääsevät ilman erillistoimenpiteitä tutustumaan Hermeliini heavyksi -blogiin ovat:

Username: joulukissat Password: joulu04
Blogi tulee olemaan vain yksi osa HH-sivustoa. Blogi on se osuus, joka tulee kattamaan toiveet fiiliksistä, ajatuksista ja arkipäivästä. Blogi on mun projektipäiväkirja päiväkirjan tavanomaisimmassa merkityksessä. Ns. kova fakta tulee olemaan ainakin näillä näkymin muualla. Rakentelen sivustoa tässä vähitellen sitä mukaan kun aikaa ja innostusta riittää. En aio asettaa itselleni mitään deadlinea (niitä on töissä ihan tarpeeksi ;)) vaan sivut ovat valmiit sitten kun ovat. Monessa tunnuksia koskevassa meilissä on tullut esiin eräs seikka, jonka haluan ottaa tässä esille. Olen kokenut monet yhteydenotot jotenkin anteeksipyytävinä. Se on aivan turhaa ja tarpeetonta. Tunnareita ei tarvitse anoa tai pyytää nöyrimmin. Mä olen oikeasti todella iloinen ja onnellinen siitä, että joku ne ylipäätään haluaa! Olen mainostanut useaan otteeseen kuinka mukavaa on saada palautetta ja kannanottoja ihmisiltä. Ja niinhän se onkin! Musta on mukava tietää, että näitä juttuja luetaan ja niihin reagoidaan, mutta se ei ole todellakaan mikään edellytys sivujen seuraamiselle. Ei edes HH-blogin seuraamiselle. Jokainen teistä on mulle ihan yhtä suuri ilo kommentoi näitä juttuja tai ei! Ei tarvitse ollenkaan tuntea olevansa jotenkin huonompi, koska ei ole koskaan sanaista arkkuaan täällä avannut. Itsekin seuraan muutamia blogeja päivittäin ja kovin harvoin, jos koskaan, niihin tulee kommenttia laitettua, vaikka kirjoitukset ajatuksia herättäisivätkin. Haluan vielä erityisesti kiittää niitä, jotka ovat tämän tunnusten meiliruljanssin yhteydessä kertoneet itsestään. Tarinoitanne on ollut ilo lukea ja olen pahoillani, että en ole ehtinyt niihin ottamaan laajemmin kantaa vaan ainoastaan pistänyt tunnarit tulemaan. Yritän mahdollisesti vielä palata niihin :)

1 Viestiä:

Klo 1/02/2005 02:14:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh, kiitos Katja vielä uudemman kerran tosta HH-blogin kommenttiasian tiimoilta :). Näistä pikkuongelmista saa ihan mielellään viestittää vaikka suoraan meilitse, niin tulee tieto nopeiten perille. Mutta nyt siis kommentteja näkyvissä myös HH:n puolella!

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle