keskiviikkona, joulukuuta 29

Uusi nettisivusto!

Olen lähiaikoina avaamassa IFBB Pro Bodybuilder Pauliina Taluksen luotsaaman "Hermeliini heavyksi 2005" -projektin tiimoilta nettisivustoa. Mitä SINÄ toivoisit sivustolta löytyvän?! Esitä vapaasti toivomuksesi blogin kommenttiosastolla, vieraskirjassa tai meilaamalla. Kertomalla ajatuksesi SINULLA ON MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA! P.S. Sivuston käyttö tulee vaatimaan rekisteröitymisen!

9 Viestiä:

Klo 12/30/2004 02:46:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin Hermeliini heavyksi sivulta löytyvän ohjelmia, joita sinulle tehdään, kirjoituksia siitä miltä harjoitukset tuntuvat. Perusteluja, miksi sellainen ohjelma ja sellaiset liikkeet, tietoa ruokavalioista ja aerobisesta liikunnasta, vinkkejä, tietoa sudenkuopista, pohdiskelujasi harjoittelusta, motivaatiosta jne. Tivaa siltä Pauliinalta perusteluja kaikkiin ohjeisiin. Itse ainakin haluan ymmärtää asioita. Olen hakenut nykyisiltä sivuiltasi motivaatiota ja oppia harjoitteluuni ja toivoisin saavani (jos hyväksyt jäseneksi), oppia tulevilta sivuiltasikin nyt kun sinulla on valmentajana todellinen professionaali. Kuinka paljon saat jakaa sitä tietoa jota Pauliina sinulle antaa, toivottavasti mahdollisimman paljon vai syökö se hänen leipäänsä?

Tietysti toivomuslistallani on kuvia sinusta ja numeroita edistymisestäsi. Olisi todella hienoa, jos laittaisit itsestäsi isompikokoisia ja värillisiä kuvia. Jonkinlainen vieraskirja tai kysymys ja vastaus palsta olisi myös hyvä. Iso osa sivuston teksteistähän voisi, omien teksiesi lisäksi, muodostua periaatteella joku kysyy ja sinä vastaat. Niin, ja ole uusilla sivuillasi se hullu, ihana, älykäs ja aina niin kiinnostava itsesi, joka on saanut kymmenet tuhannet ihmiset tulemaan näillekin sivuille.

Minä olen viimevuodet etsinyt kehonrakennuksen viisasten kiveä, kätkettyä Graalin maljaa. Olen raivannut tietä periaalla askel taakse, kaksi eteen tässä hypen, kaupallisuuden, harhaoppien, taikuuden, huijaamisen, mutu-tiedon ja tieteellisen tiedon labyrintissa. Olen oppinut yksinkertaisten perusasioden arvon ja itsetuntemuksen merkityksen. Niistä syntyy hyvä harjoittelufiilis ja motivaatio. Kun on kasvanut tasolle, jolla itseluottamus on kohdallaan niin voi odottaa tuloksia.

Osku

 
Klo 12/30/2004 09:37:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osku kiteytti paljon minua paremmin myös omia toiveitani. Lisäksi toivoisin sinne blogistasi tuttua ns. elämänläheisyyttä, siis kuinka ilmeisesti entistä tiukempi fitness- (vai onko kyse jo bodarielämästä?)elämäntyyli niveltyy muuhun elämään ja ennenkaikkea, minkälaisia tuntemuksia projekti herättää paitsi kropassasi myös mielessäsi.

Pakko vielä toistaa Oskun toive näin Hermeliini-fanina: kuvia, isoja, värillisiä ja paljon. ;-)

 
Klo 12/30/2004 09:55:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Osku tossa jo hyvinkin kattavasti esitti niitä toiveita, joita mullakin on uusien sivujen suhteen. Mua kiinnostaisi suuresti myös ruokapuoli, koska itselleni se on kinkkisempi juttu kuin treeni. Ylipäänsä jaathan meidän kanssa Pauliinan antamat neuvot niin tarkkaan kuin voit/saat ;D

Semmoinen pieni toive mulla olisi myös, että ethän tapa tätä sivustoa uuden tieltä.. Tai ainakin jos tapat, niin ilmoitathan siitä hyvissä ajoin etukäteen jotta kaikki halukkaat voivat printata kiinnostavat sivut itselleen :)

Innolla uutta projektia odottaen,
-Eukko-

 
Klo 12/30/2004 10:49:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn Oskun kirjoitukseen!
Itse olen taas innostunut kovasti treenaamisesta ja aion tehdä sitä nyt tosissani, joten kaikki vähäisetkin tiedonmurut otetaan innolla vastaan! Perustiedot ovat jokseenkin hallussa, mutta ammattilaisen opit tietenkin kiinnostavat aina kovasti! Eli haluan tietää paljon kaikesta mahdollisesta alaan liittyvästä. Mitä nyt sitten voitkin julkaista sivuillasi, vai onko kaikki saamasi tieto vapaasti jaettavissa?
Pääseekö tuleville sivuillesi kaikki rekisteröityneet vai vain tietty määrä käyttäjiä? Toivon tietenkin myös, että jaksat näitäkin sivuja vielä päivittää ja kirjoittaa blogiisi, näitä on ollut ilo seurata päivittäin!

Innokkaasti odotellen
Katja

 
Klo 12/30/2004 03:39:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

...Oskun jälkeen kirjoittanut Hermis-fani on siis Pete P. ;-)

 
Klo 12/30/2004 10:14:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että pääset tositoimiin! Odotan innolla raporteiltasi (jos minun niitä sallit pääsevän lukemaan!) ennen kaikkea fiiliskuvausta, mistä kaivat motivaatiota päivä toisensa jälkeen, etenkin kun varmaan ei helppoa tule olemaan. Mutta sitä sinä et kai kaipaakaan =O).

Lisäksi kun omaa treenin kehittymistä myös rajoittaa tuo lihomisen pelko ja vaatteitten kiristäminen on myrkkyä, niin olisi kiva kuulla miten siitä pääsee yli! Jos se siis on välttämätön paha jossain vaiheessa.
Tsemppiä jo etukäteen!!!
Terveisin,
Antiloop

 
Klo 12/30/2004 11:09:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Projektin ja treenaamisen psyykepuoli ylipäätään, sen vaikutus touhuun olisi jotain mistä olisin (edelleen, olenkin joskus hieman siitä kysellyt) myös ylläolvien jutskien lisäksi kiinnostunut. Vaikuttaa, että Hermis olet "vaikka hampaat irvessä jutut läpi koska niin on suunniteltu, seurauksista viis--- Tai millään ei ole sitten enää mitään väliä"-tyyppiä (ehkä osittain minäkin ;-), mikä vaikutus tuohon touhuun on uusilla (?) systeemeillä olisi kiinnostavaa. Oma motivaationi ylläpidon vuoksi kiinnostaa juuri ajatusprosessit "miltä kropassa tai päässä tuntuu --> mitä teen" meiningit, siis miten haketua tasapainoon on/off ääripäämeiningistä.

Maxi

 
Klo 12/30/2004 11:26:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Oon kaivannut juuri jotakin tämänkaltaista sivustoa. :)
Terv. Tiira3 'timmeistä mimmeistä'

 
Klo 12/31/2004 07:45:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Projekti kuulostaa hienolta :)
Henkilökohtaisesti minua kiinnostaisi kuulla erityisesti fiiliksistä projektin aikana, miten homma nivoutuu/vaikuttaa ns. normaalielämään. Arkinen ahertaminen kehon parissa asiantuntijan opissa kaikkine puolineen&fiiliksineen kiinnostaa ja mietityttää.
Ja insinööri kun olen, niin ne numerot ja taulukot olisivat myös kivoja ;)

t: miniss ('haamuilija' jo piiiitkääään)

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle