maanantaina, marraskuuta 1

My life with ragdolls, osa 1

Risto Reipas tulee ulos kaapistaVahinkoja sattuu! Tässä tapauksessa vahinko oli se, että olin unohtanut keittiön yläkaapin oven raolleen ja joku näki välittömästi tilaisuutensa koittaneen. Siellä siis kaikki sulassa sovussa; ruispalat, pastat ja yli kuusi kiloinen kissa!

4 Viestiä:

Klo 11/02/2004 07:48:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih! Tää kuva pelasti mun aamun. Herttaista. Kuin sä raaskit tommosista kullanmuruista luopua edes pariksi päiväksi.

 
Klo 11/02/2004 08:20:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iiihana - tuo kisu pelasti munkin päivän :)

- Nes

 
Klo 11/02/2004 11:46:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kisusta viis ;)
Mutt teiän kaapin on todella siistissä kunnossa :o)

Piristi kuva kyllä mukavasti päivää :)

-Tuikku-

 
Klo 11/02/2004 12:21:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Heh, kiva kuulla, että poissaoleva Risto Reipas on jo pelastanut monta päivää ;). Myös mun. Vähän toiselta kantilta tosin.

Näitä otuksia kyllä löytyy milloin mistäkin ja tekemässä mitä kummallisimpia juttuja. Viime viikon paras tempaus ala Santeri Kinnunen oli ihanan angoraisen kaulaliinan syöminen. Tiesin kyllä, että rotu on koiramainen, mutta en koskaan odottanut kissojen tuhoavan omaisuutta näinkin tehokkaasti hampain. Kaulaliina on anyway entinen ainakin niin kauan kunnes muotiin tulevat täysin repaleiset ja jyrsityt mallit. Puuttuvat palat löytyivät uudistuneina kissavessasta. Mahtoi olla hyvää, vaikka hieman kuivaa kuolan määrästä päätellen.

Tuikku: Joo, kaapit pysyy siisteinä kun niissä ei pidä mitään ;). Kyseinen kaappi tosiaan sisältää ruisnäkkäriä, ruispaloja, erilaisia pastoja, joista suurin osa varmasti vanhaa tavaraa ja hätävaraksi hernekeittoa ja Mummon muusia, kun ei tiedä koska joku tulee kylään ;). On tällä rajoitetulla ruokavaliolla ilmeisesti hyvätkin puolensa...

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle