tiistaina, kesäkuuta 8

Turvotusta ja ongelmia

Ongelmat senkun näyttävät lisääntyvän private-elämän puolella; työongelmat syvenevät ja läheisiä kaatuu sairaalan petiin. Mieli on maassa ja kroppa turvoksissa. Vatsalihakset kävivät pikaisesti näyttäytymässä, mutta hävisivät taas samantien jonnekin. Nyt odottelen niitä jälleen palaavaksi. Eiköhän tilanne korjaudu kun alle saadaan jossain vaiheessa parit kunnon yöunet. Aikataulu on kyllä edelleen hieman hakusessa... Dieetti ja treenit sujuvat kuitenkin ainakin toistaiseksi taas ongelmitta. Olen pysynyt tavoitekaloreissa ja -proteiineissa, ja palauttavat treenit ovat tuntuneet mukavalta vaihtelulta. Salilla uppoaa päivä päivältä yhä enemmän aikaa, kun yritän väen vängällä pysyä irti arjesta ja keksiä siellä kaikenlaista puuhaa. Ongelmat jäävät salin ovelle ja tarttuvat taas mukaan kun matka kotio alkaa. Hienoa sinänsä, että on tällainen pakopaikka ja henkireikä. Kaipa tässä ilman sitä olisi jo tullut täysin kaistapääksi.

2 Viestiä:

Klo 6/09/2004 09:09:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sinne dieetin ja muiden murheiden keskelle! Luin sitä sun matkakertomusta ihan huuli pyoreänä - eihän tollaista hotellihuonetta voi olla olemassa! Voin vain kuvitella, millaista tuskaa seuraava tyopäiväsi oli!

t. Puntari

 
Klo 6/09/2004 10:28:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Kiitos Puntari tsempeistä :)! Tarpeeseen tulevat kyllä!

Joo, toi hotlakokemus oli kyllä melkoinen fiasko ja tunne aika avuton kun yrityksistä huolimatta mitään ei ollut tehtävissä. Onneksi seuraava päivä oli hieman kevyempi ohjelmaltaan kuin edellinen, joten ihan mukavasti siitä selvisin.

Vastailen tohon sun vieraskirjakyssään hetimiten kun aikaa on vähän miettiäkin mitä kirjottaa. Saattaa mennä viikonloppuun... Toivottavasti jaksat ootella!

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle