sunnuntaina, toukokuuta 30

Keskipainokaavio

Olen lisännyt nähtäville keskipainokaavion, josta lienee helpompi seurata dieetin (keskipainon) edistymistä näin graafisessa muodossa yhdestä paikasta kuin yksittäisistä raporteista. Kaavio löytyy sivupalkista dieettiraporttilinkkien listasta (viimeisenä) ja pyrin päivittämään sen aina uusien raporttien yhteydessä.

2 Viestiä:

Klo 5/30/2004 03:53:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän ne käyrät loppujen lopuksi toisiaan seuraavat. Mitä nyt pieniä heilahduksia. Mikä olikaan tavoitteesi ja aiotko ylläpitää sitä kauan?
Kommentoiminenkin näköjään jo onnistuu...

Wesley

 
Klo 5/30/2004 05:48:00 ip., Blogger Hermis kirjoitti...

Moikka Wesley! Kiva, että kommentointi vihdoin onnistuu :). Tiedän kyllä, että tämä on hieman hankala tsydeemi, mutta koitetaan elää sen kanssa ainakin jonkin aikaa.

Tavoitehan oli alunperin 52 kiloa, josta se realiteettien valossa muuttui 54:ään. Tällä hetkellä 54,5 lienee positiivinen saavutettavissa oleva arvio ja 55 kiloa varmaankin lähempänä todellisuutta. Kaikkeni teen, jotta saisin painon mahdollisimman alas, mutta systeemeitä en lähde enää muuttamaan, koska homma sujuu hyvin ja tuntuu suht mielekkäältä näin. Täytyy siis tinkiä tavoitteista... tai jatkaa dieettiä muutamilla viikoilla ;). Katsotaan kuinka käy!

Lopputuloksessa pysymisestä en vielä tiedä. Kuten jo jossain postauksessa mainitsin niin kovasti tekisi mieli taas lisää massaa tässä vaiheessa. Kaipa tämä tilanne selkiytyy seuraavien puolentoista kuukauden aikana.

 

Lähetä kommentti

<< Pääsivulle